Styrelsens träffar: En uppskattad mötesplats

  • 16 okt 2024

image: Styrelsens träffar: En uppskattad mötesplats

Seglarförbundets fyra ordförandeträffar och mötet med klassförbunden var ett mycket uppskattat initiativ. Dessa träffar har visat sig vara både nyttiga och värdefulla, då de erbjuder en plattform för diskussion, utbyte av erfarenheter, nyheter och feedback. Diskussionerna var både engagerade och konstruktiva och rörde strategier för att främja seglingens utveckling.

Styrelsen fick med sig många värdefulla insikter och tankar kring seglarsverige i stort. Dessutom gav mötena konkreta förslag och feedback som kommer att vara betydelsefulla i arbetet med att hitta en ny struktur för Seglarförbundets organisation.

Styrelsen bearbetar nu feedbacken kring organisationen och avser komma ut med remiss i början på november.

Inbjudan och Syfte
Enligt inbjudan var syftet att skapa en dialog kring de förslag som håller på att ta form efter Seglardagen 2024. Målet var att tillsammans organisera sig för svensk seglings bästa, baserat på kunskap från två genomförda utredningar. Styrelsen såg fram emot att diskutera dessa förslag med alla deltagare.

Här kan du läsa mer om Seglarförbundets styrelse och vad de jobbar med: https://www.svensksegling.se/om-oss/forbundet/styrelse/